Om oss

Moderna och trygga säkerhetssystem

Vi erbjuder produkter och specialanpassade lösningar inom en rad områden som larm, datanät, passersystem och kameraövervakning. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar.

Vi har lång erfarenhet av elektroniska säkerhetslösningar och installerar och utför service på anläggningar av alla slag. Ett litet och personligt företag med bred kompetens som alltid värderar kundens önskemål och är med hela vägen mot ett resultat. Hos oss oss får du idéer och service som lägger grunden för ett samarbete på lång sikt. Detta sätt att arbeta har gett oss ett stort antal trogna kunder som återkommer till oss varje gång de är i behov av tjänster inom el och säkerhet.


passersystem göteborg

Ett brett utbud säkerhetsprodukter

Anlitar du oss får du tillgång till moderna säkerhetsprodukter av högsta klass samtidigt som du får hjälp av ett engagerat gäng på vårt kontor. Om du behöver hjälp efter installationen kan vi erbjuda kompetent service och support. Dessutom slipper du dyra investeringskostnader genom att hyra tekniken av oss till en fast månadskostnad där det även ingår service, underhåll och support

Vi har djupgående kunskaper om våra olika system, som kund kan du alltid vara säker på att du får den hjälp du behöver. Vi har de relevanta utbildningarna och certifikaten och utbildar oss kontinuerligt för att vara uppdaterade inom en ständigt föränderlig bransch.

Långsiktighet som skapar förtroende

Vi arbetar även långsiktigt och målmedvetet med att förbättra vår verksamhet när det handlar om arbetsmiljö, kvalitet och olika miljöfaktorer. Helt enkelt vara en bra arbetsplats där våra anställda trivs. Då fungerar de som goda ambassadörer för företaget vilket sin tur ger nöjdare kunder.

Effektivitet till konkurrenskraftiga priser

Vi jobbar alltid effektivt till bra priser. Har du frågor gällande våra tjänster så är du välkommen att kontakta oss! Vi svarar så gott vi kan på alla frågor och delar gärna med oss av våra kunskaper. Vi ger dig gärna råd och tips på hur ditt ett säkerhetssystem ska kunna installeras på absolut bästa och säkraste sätt.

Allt inom elektroniska säkerhetslösningar