Våra tjänster

Här är de kvalitativa tjänster och produkter inom säkerhet som vi kan erbjuda. Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta oss.

Inbrottslarm

Våra larm hjälper till att skydda egendom från inbrott. Vi arbetar brett med allt från interna larm till varianter som är uppkopplade mot olika vaktbolag. Du kan välja det vaktbolag som finns i just ditt område.


passersystem göteborg

Kameraövervakning

Kameror fungerar mycket bra ur säkerhetssynpunkt, dels förebyggande men även uppklarande tack vare ett bildmaterial. Vi erbjuder ett flertal olika typer av kameraövervakning.

Passersystem & porttelefoni

Vi erbjuder smarta och ekonomiska lösningar inom passersystem och porttelefoni. Vi sparar både tid och pengar genom att erbjuda smarta lösningar för både företag och flerbostadshus.

Brandlösningar

Vi är en fullservicepartner som erbjuder produkter, installation och utbildning inom brandsäkerhet. Vi kan även erbjuda stöd inom systematiskt brandskyddsarbete.

Första hjälpen

Med teknik och kunskaper inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning hjälper vi dig att hjälpa när en anhörig, kollega eller främling drabbas av plötsligt hjärtstopp. </p

Säkerhetslösningar för privatpersoner, BRF:er och fötetag